Pulpe de pui cu smantana
PORȚI:4
Ingerdiente:
1 kg Pulpe de pui
1 legatura de Pătrunjel
1 Ceapă
600 g Smantana
1 L de apă
Piper după gust
Delicat de pui după gust
10 ml ulei
Mod de preparare:
Se pun pulpele într-o oală la fiert, se căleste ceapa într-o tigaie separat , ceapa find tăiată mărunt, după ce au fiert bine pulpele se adaugă ceapa .
Se pregateste smantana într-un bol, dupa ce am pus smantana in bol luam cu ajutorul unui polonic apă de la pulpe si adăugăm in smantana amestecând ușor pana devine o pasta lichida , dupa care se adaugă smantana peste pulpe.
Lăsăm la foc încet sa scadă apa din smantana , adăugăm piperul și delicatul.
Iar la sfârșit adăugăm pătrunjelul taiat mărunt.
Se serveste cu mămăliguță.
Timp de preparare : 10 minute
Timp de gatire :45 de minute
Timp total :55 de minute
Pofta buna !
PORȚI:4
Ingerdiente:
1 kg Pulpe de pui
1 legatura de Pătrunjel
1 Ceapă
600 g Smantana
1 L de apă
Piper după gust
Delicat de pui după gust
10 ml ulei
Mod de preparare:
Se pun pulpele într-o oală la fiert, se căleste ceapa într-o tigaie separat , ceapa find tăiată mărunt, după ce au fiert bine pulpele se adaugă ceapa .
Se pregateste smantana într-un bol, dupa ce am pus smantana in bol luam cu ajutorul unui polonic apă de la pulpe si adăugăm in smantana amestecând ușor pana devine o pasta lichida , dupa care se adaugă smantana peste pulpe.
Lăsăm la foc încet sa scadă apa din smantana , adăugăm piperul și delicatul.
Iar la sfârșit adăugăm pătrunjelul taiat mărunt.
Se serveste cu mămăliguță.
Timp de preparare : 10 minute
Timp de gatire :45 de minute
Timp total :55 de minute
Pofta buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu